Rullbanor för lättgods

kan levereras både drivna eller odrivna.

Smarta lösningar med rullbanor för hantering av lättgods

Hanter IT erbjuder en smart och behändig lösning med rullbanor för transport av lättgods. Vår rullbana är gjord just för att forsla lådor, paket, kartonger och brickor med en lastvikt på upp till 100 kilo per löpmeter.

Tack vare Hanter IT:s mångåriga erfarenhet av att producera transportband och bansystem har våra rullbanor hela tiden förfinats och blivit allt mer finessrika. Vi är stolta över allsidigheten som rullbanorna äger. Det innebär väldigt många fördelar. Eftersom vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar finns alltid möjlighet att justera rullbanan för särskilda behov. Genom att anpassa rulldelning och rullängd till det specifika godset skapas perfekt grund för smidigast tänkbara materialhantering.

Extremt tysta rullbanor

Men det finns givetvis fler finurliga detaljer värda att framhålla. En sak vi vet är mycket uppskattad är hur tyst rullbanan är. Det här beror på att rullarna har gummiupphängning. Det i kombination med flatremsdriften innebär en låg och behaglig ljudnivå.

Vidare är det bra att veta att våra rullbanor kan levereras både drivna eller odrivna. Normalt används banddrivna rullbanor för transport inom lager, logistik och diverse annan paket- och godshantering. Inom tillverkningsindustrin rekommenderas ofta kedjedrivna rullbanor för optimal funktion.

Vi är alltid måna om att kundanpassa våra produkter. Vill man komplettera våra rullbanor på olika sätt har vi en rad alternativ att föreslå. Rullbanan kan bland annat utrustas med sidoräcke. Den kan även förses med olika funktioner såsom sortering och buffertering.

Service och reservdelar till rullbanor för lättgods

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar till rullbanor.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

Läs generell information om Hanter IT’s transportörer och transportörsystem.

Kontaktuppgifter

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester