Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester

E-mail

info@hanter.se

Rörpost

Skandinaviens enda tillverkare av rörpostsystem

Hanter Ingenjörsteknik AB har levererat rörpost-system sedan 1966 och är Skandinaviens enda tillverkare av rörpost. Systemen är moderna, lätthanterliga och väldigt anpassningsbara. Vi har stor erfarenhet av rörpost i butiker, sjukhus samt industri och är vana att ta fram unika kundanpassade koncept i samråd med våra kunder. Vår servicepersonal finns på många orter i landet, vilket garanterar hög servicenivå och trygghet.

Patroner till rörpost

Patroner och andra lastbärare till våra rörpostsystem Sedan 60-talet har Hanter Ingenjörsteknik AB utvecklat, installerat och sålt rörpostsystem genom sina distributörer. Systemen har bidragit till

Läs mer »

Rörpost för industri & kontor

Moderna rörpostsystem för industri & kontor Hanter IT har lång erfarenhet av samarbete med svenska industriföretag. Sedan 60-talet har vi levererat rörpost system till fraktterminaler,

Läs mer »

Rörpost för kontanthantering

Säkrare hantering av kontanter i butiker med rörpost Hanter Ingenjörsteknik AB har levererat rörpostsystem till butiker i Sverige sedan 1966. Förutom moderna och lätthanterliga system

Läs mer »

Rörpost på sjukhus

Rörpost på sjukhus som effektivt skickar prover, läkemedel och småpaket När de första rörpostsystemen installerades på svenska sjukhus på 1960-talet var det journaler som skickades

Läs mer »

Kunder som använder anläggning för rörpost från Hanter IT

Bland våra kunder inom handel är Biltema, COOP, Gekås, ICA, MediaMarkt, Systembolaget, SF Bio mm. Förutom stora butikskoncept tillverkar Hanter rörpostsystem för Gallerior, mindre butiker och bensinstationer. Många har insett att till och med ett litet rörpostsystem underlättar kontanthanteringen, höjer säkerhetsnivån och bidrar till en väsentligt bättre arbetsmiljö.

Ett annat stort användningsområde för rörpost är sjukvård. Den största mängden gods som skickas med rörpost på sjukhus är olika typer av prover. Andra vanligt förekommande typer av sändningar är blod och läkemedel. Framförallt de två senare godstyperna ställer stora krav på både säkerhet och spårbarhet. Detta för att ingen obehörig ska få tillgång till godset och för att hela flödet från avsändare till mottagare av till exempel en blodpåse ska kunna följas.

Dagens rörpost är något helt annat än för 20 år sedan. Idag finns möjlighet att spåra och logga sändningar samt att behörighet krävs för att få tillgång till rörpostsystemet. Ergonomi är och har under flera år varit ett fokusområde då frekvensen för rörpostanvändandet hela tiden ökar.

Internationellt har Hanter levererat rörpostsystem till kunder inom handel, sjukvård och industri under många år och finns idag representerade i ett stort antal länder världen runt.

Service och reservdelar till rörpostsystem

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!-

Kontaktuppgifter

E-mail

info@hanter.se

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester