Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester

E-mail

info@hanter.se

Paketsortering

Hanters sorteringsanläggningar för paketsortering är anpassade för att sortera paket och påsar på ett tyst och utrymmeseffektivt sätt.
Från arbetsstationer till vidare transport mot sorteringsbana går det att kombinera med våg, volym och streckkods scanner för att definiera sorteringsriktning.
Packning och märkning sker på en plats, sortering och skeppning sker på en annan.

Vi har erfarenhet från tidigare leveranser av en rad olika typer av sorteringsanläggningar för att möta respektive kunds specifika behov av kapacitet, variation av godsslag och tillgänglig yta för anläggningen.

Vi kan erbjuda flera olika typer av kostnadseffektiva system för paketsortering inom industri, lager, logistik och e-handel.

Crossbeltsortern är den typ av sorteringslösning där man når högst kapacitet vad gäller antal kolli per timme och variation av godsets utformning.

Sorteringsmoduler

Sorteringsanläggningar där sorteringen sker med hjälp av sorteringsmoduler, plattor med ett antal vridbara hjul, klarar en stor variation på godsets utformning och en medelhög kapacitet.

Sorteringsanläggning med snedställd bandtransportör där godset sorteras ut genom att lucka öppnas vid respektive sorteringsriktning. En sorteringslösning med medelhög kapacitet som lämpar sig bäst för sortering av mindre paket och påsar. Anläggningen kan antingen sortera ut godset direkt i pall eller bur alternativ kan buffertbanor installeras vid respektive riktning.

Sortering med pusher

Sorteringsanläggning där godset sorteras ut till respektive sorteringsriktning genom att godset förflyttas genom att en arm trycker godset i sidled. En sorteringslösning med lägre kapacitet som lämpar sig bäst för sortering av formstabilt gods såsom kartonger.

Service och reservdelar till sorteringsanläggningar

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

E-mail

info@hanter.se

Kontaktuppgifter

E-mail

info@hanter.se

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester