Rullbana för pallgods

Anpassningsförmågan är ett signum för oss.

Rullbanor för tungt gods

Hanter IT producerar en rullbana för pallgods. I standardutförande är pallbanan huvudsakligen avsedd för EUR-pall eller liknande standardiserade lastbärare för vikter upp till 1 000 kilo per löpmeter. Den kan användas som enkelbana eller integrerad i ett komplett transportörsystem.

Kundunika rullbanor

Målsättningen att lösa varje kunds unika behov ger sig naturligtvis till känna även i fråga om rullbanor. Vi tillhandahåller en rad varianter. Anpassningsförmågan är ett signum för oss. Vi finner en utmaning i att sy samman exakt rätt utformning. Vilket vi vet att våra kunder uppskattar. Vi har genom årens lopp effektiviserat och automatiserat produktflöden hos ett stort antal företag inom olika branscher.

Vår flexibla filosofi blir väldigt påtaglig när man tittar närmare på olika utföranden. Hanters pallbana kan levereras odriven, horisontell eller graviterande (lutande). Det går också att få bromsrullar, pallseparering och annan teknisk utrustning av liknande slag. Vi tillgodoser också andra specifika behov. Exempelvis att rullbanan levereras med styrtallrikar på rullarna eller att den förses med friktionsrullar.

Pallbanor med robust konstruktion

Hanters pallbanor är byggda på en kraftig C-profil som levereras pulverlackerad i valfri RAL-kulör. Det färgsystemet har numera över 200 kulörer i det som kallas RAL Classic och det finns ännu fler i det som heter RAL Design. Rullbanans drivning sker med kedja, från rulle till rulle, vilket garanterar en hög tillförlitlighet. Rullarna är galvaniserade och försedda med tätade kullager för maximal livslängd. Rullbanans standardbredd, 875 mm, är anpassad för EUR-pallar, men kan även levereras i andra bredder. Vid behov av 90-gradiga tvärrörelser integreras ofta rullbanan med en kedjetransportör med vertikalväxel eller med ett vridbord.

Var passar rullbanorna bäst

Svar: på väldigt många ställen. Typiska miljöer där rullbanesystemet lämpar sig väl är bland annat vid godsmottagningar, monterings- och packningslinjer och utlastningsterminaler.

Service och reservdelar till rullbanor för pallgods

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

Läs generell information om Hanter IT’s transportörer och transportörsystem

Kontaktuppgifter

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester