Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester

E-mail

info@hanter.se

Vridbord för pallgods

Vridbordet är i sig ett utmärkt exempel på finurlig ingenjörskunskap.

Vridbord för tungt gods

Hanter IT ser till att ta ut rätt riktning. För godset. För kunden. För framtiden. Den uttagna kursen kan dessutom ändras blixtsnabbt. Vänster, höger, helt om. Alla håll är möjliga och ändringen sker på ett ögonblicks verk. Skapelsen som bäddar för den här friheten är Hanters vridbord för pallgods. Det är en sinnrik banväxel som enkelt och lätt styr om transporten i en ny riktning. När det gäller pallhantering och all övrig materialhantering är vridbordet en suverän ingrediens i ett större transportörsystem. Det är en växelstation som utesluter återvändsgränder.

Primärt är Hanters vridbord avsett för hantering av EUR-pall. Avsikten är att bordet ska kopplas och arbeta integrerat i ett större transportörsystem där överföring mellan anslutande banor ingår och där pallens åkriktning behöver ändras kvickt och effektivt.

Vridbordet är i sig ett utmärkt exempel på finurlig ingenjörskunskap. Grunden för bordet utgörs av en pneumatisk eller elektriskt driven vindkrans och det kan förses antingen med rullbana eller kedja som lastbärare.

Vilken typ av vridbord ska vi ha?

Vilken typ av drift man ska välja faller sig egentligen naturligt. Det hänger helt enkelt på vilken vridningsgrad man är ute efter. Vanligen används pneumatisk drift för 0 till 90 graders vridning och elektrisk drift för 0 till 270 graders vridning. För tydlighetens skull kan vi tillägga att pneumatik är lika med tryckluftsteknik.

Även valet av transportör styrs av rådande förutsättningar. Om det är rullbana eller kedjetransportör, eller kanske en helt annan typ av transportör, som passar bäst är beroende på vilken typ av gods som ska hanteras.

Naturligtvis utför vi bedömningen för kundens räkning om så önskas. Transportörer är vårt gebit. Konstruktionerna är sprungna ur mer än 50 års erfarenhet. Hanter IT står för kunnande, kvalitet och ansvar. Vårt arbete är inte slutfört när transportbanan är på plats och intrimmad och klar. I vårt åtagande ingår utbildning av operatörer och underhållspersonal och service.

Service och reservdelar till vridbord

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

Läs generell information om Hanter IT’s transportörer och transportörsystem här.

E-mail

info@hanter.se

Kontaktuppgifter

E-mail

info@hanter.se

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester