Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester

E-mail

info@hanter.se

Transportband – bandtransportör för lättgods

Hanter IT tillverkar bandtransportörer & transportband skräddarsydda för kunden

Bandtransportörer där transportband och bandkurvor precisionanpassas

Vi på Hanter IT tillverkar bandtransportörer där transportband skräddarsys efter dina önskemål.
Bansystem och bandkurvor utformas med exakt precision för att passa varje typ av materialhantering. För svårhanterat och varierande gods med en tyngd på cirka 100 kilo per löpmeter är bandtransportörer och bandkurvor den idealiska fraktmetoden. Det är ett materialhanteringssystem perfekt för stigande respektive sjunkande transporter och vid arbetsplatser för exempelvis montering eller packning.

Längd, nivåskillnader och tvära hörn är sådant vi är vana att handskas med. Vi rättar in vår bandtransportör – eller conveyor belt som det heter på engelska – utifrån förutsättningarna. Vi har alltid lösningar att erbjuda och som bygger på decennier av kunnande och erfarenhet. Förmågan att förstå kundens behov, att anpassa bandtransportören, bandkurvorna och transportbanden för ändamålet och leverera kompletta conveyorsystem är vår styrka och en trygghet för er som köpare.
Vi står för en helhet.

Smidighet och flexibilitet är andra nyckelfaktorer för Hanter IT. Alla våra bandtransportörer byggs kundanpassade och kan användas som enskild transportör eller integrerade i ett komplett transportörsystem.

Typiska applikationer för bandtransportörer och transportband

Packnings- och sorteringslinjer inom e-handel, tredjepartslogistik med mera, för hantering av allt från CD-skivor till större paket.

Processen att dela upp paketen till önskad station är snabb, effektiv och pålitlig. Vid packnings- och sorteringslinjer förses bandtransportören eller transportbandet med så kallade pushrar vilka skjuter över kollit i rätt sorteringsriktning respektive sorteringstransportör.

Bandtransportören kan vid behov förses med sidoräcken eller hela sidotråg. Ett stort urval av bandkvalitéer finns för att uppfylla varje unikt behov. Hanter IT bandtransportörer är byggda på en kraftig plåtbädd och med benstöd i fyrkantsprofil med justerbar höjd. Drivning sker som standard med en direktmonterad snäckväxelmotor. Underliggande drivstation används vid längre och tyngre drifter. Benstöden har fyrkantsprofil och justerbar höjd.

Service och reservdelar till bandtransportörer och transportband

Vi finns med i varje led! Som en del i vårt helhetsåtagande har vi underhållstekniker som snabbt kan bistå med service och reservdelar till våra transportband.
Kontakta oss på info@hanter.se så återkommer vi så snart vi kan!

Läs generell information om Hanter IT transportörer och transportörsystem här.

E-mail

info@hanter.se

Kontaktuppgifter

E-mail

info@hanter.se

Adress

Idrottsv. 7
SE-50771 Gånghester